Rusiškos dainos vis dar nestokoja populiarumo

rusiska dainaRusiškos dainos Lietuvoje buvo itin populiarios sovietiniu laikotarpiu. Visgi, net ir įvykus pokyčiams šioje srityje rusų kalba įrašytos mp3 dainos vis dar nestokoja populiarumo mūsų šalyje. Įdomu tai, jog rusiškas dainas mėgsta ir jaunimas. Tiesa, jaunimo tarpe populiariausios rusiškos dainos yra tos, kurios susijusios su vakarėliais, baliais, tūsais ir tt. Na ir žinoma visada dėmesį patraukia ir dainos apie meilę, vyro ir moters tarpusavio draugystę, santykius.

Taip pat itin populiarūs ir rusiški remiksai, kuriuos dažnai galima girdėti pravažiuojančiuose BMW automobiliuose. Panašu, kad būtent šios markės mašinų savininkai labai mėgsta rusišką muziką.

Tenka pripažinti, jog Rusijos pop muzikos rinka išties geriau išvystyta nei tarkim mūsų krašte. Na bet aišku, ten ir daug daugiau žmonių ir tuo pačiu kompozitorių, atlikėjų. Kuomet yra galimybė iš muzikos uždirbti daugiau, tuomet ir investicijos į dainų kūrimą, įvaizdį galima investuoti daugiau bei sukurti geresnį produktą.

Ir dar keletas priežasčių, kodėl rusiškos dainos išlieka populiarios Lietuvoje. Visų pirma, pakankamai dažnai rusų dainininkai atvykstą į Lietuvą koncertuoti. Be to mūsų šalyje aktyvios ir rusišką muziką grojančios radijo stotys. Na ir žinoma, senesnės kartos žmonės vis dar jaučia sentimentus Rusijos pop muzikos kultūrai.

Šiuo metu populiarios rusiškos dainos Lietuvoje

Samira – Ty Tolko Moj

Nastya Kudri – Skazhi

Aisha – Tayu Ya

Karen ТУЗ feat. Gaya Khan – Сеньорита

Virus – Ty Menya Ne Icshi

Dj Dozhdik – Pochemu Zhe

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *