Dainų rinkinys „Geram žmogui“ – gera būti geram

Muzikos prekybos taškus jau pasiekė visiškai nauja kompaktinė plokštelė „Geram žmogui“. Tai – populiariausių Lietuvos grupių bei atlikėjų tokių, kaip Jurgos, „Biplan“, Leon Somov & Jazzu, „TWNKL“, „Anties“, Marijono Mikutavičiaus, „Happyendless“, „Lemon Joy“ ir kitų ryškiausių muzikantų kūrinių rinkinys.

Visos albumo „Geram žmogui“ didmeninės prekybos pajamos atitenka visuomeninei organizacijai „Gelbėkit vaikus“ („Save the Children“), kuri kovoja už vaiko teises 120 pasaulio šalių ir savo veiklą Lietuvoje vykdo jau beveik du dešimtmečius.

Rinkinio pavadinimas „Geram žmogui“ atspindi kilnią idėją prisidėti prie vaikų gerovės įsigyjant šį CD arba įteikiant jį draugui, kaip rekomenduoja ant kompaktinės plokštelės esantis paskatinimas „Padovanok šį CD geram žmogui“. Atlikėjai ir muzikos leidėjai taip pat prisidėjo prie šio gražaus sumanymo įgyvendinimo suteikdami savo dainas rinkiniui be jokio atlygio.

Šį albumą kartu su „Gelbėkit vaikus“ organizacija išleido M.P.3 muzikos agentūra, padedama partnerių VRS grupės, kompaktinių plokštelių gamintojos „GZ Digital Media“ ir radijo stoties „Radiocentro“.
Leidėjų nuomone, pavyko išleisti šiltą ir optimistišką albumą. „Viskas šiame rinkinyje yra gražu, ne tik vaizdinė išraiška, bet ir kiekviena daina, o tai – retas atvejis, tarp jų nėra nei vienos, kurią norėtųsi prasukti ir visos spinduliuoja šiluma“, – sakė M.P.3 kompanijos vadovas Vaidas Stackevičius.

VRS agentūros, kūrusios šiam albumui dizainą, gamybos direktorės Rasos Pileckaitės įsitikinimu, „albumo dizainas yra išskirtinis savo minimalistiniu, netgi asketišku apipavidalinimu, tačiau jame sutelpa daug gėrio“.

Albumo „Geram žmogui“ kūrinių sąrašas:
Biplan „Ji sako“
Leon Somov / Jazzu „Tik pasilik“
lemon joy „Ten, kur mylėjau“
Marijonas Mikutavičius „Gal mums pakeliui“
G&G Sindikatas „Ishvien!“
Antis „Aš pasitaisysiu“
Happyendless „Power Forever“
Jurga „Drugys“
4FUN „Mėlyna žvaigždė“
TWNKL „Day Will Come Along“
Skamp „Ten, kur tu“
Suicide DJs „Final Shot (Vitaras remix)“
Bonus: The Hobos (Latvija) „I Love You“

1 Comment

  • ВалокПокровск

    (13/02/2017 - 12:12)

    RE:Dainu rinkinys „Geram zmogui“ – gera buti geram | Mp3 dainos | Naujos dainos, parsisiusti Валок Kverneland Саранск

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *