Vilniuje ir Kaune – „Empti“ naujausios dainos premjera

Prieš kelis mėnesius atsikūrusi grupė „Empti“, atrodo, nekeičia savo stiliaus. Anksčiau apdovanojimus bei nominacijas kasmet rinkęs duetas vėl sėkmingai tai daro. Iš pradžių – nominuoti net dvejose „Radiocentro” surengtų apdovanojimų „Apdo2009” nominacijose tarp „metų veteranų” ir „metų miesto muzikos”, ką tik jie laimėjo „Pravdos” Naujokų apdovanojimuose. Tūkstančiai gerbėjų „Empti“ išrinko „geriausiu sugrįžimu iš naujo”. Po anšlaginio grupės sugrįžimo koncerto lapkritį, vasario 27 d., penktadienį, Kauno klube „Pasaka”, o šeštadienį ir sostinės muzikos ir kokteilių bare „Champagne Bar“ „Empti“ vėl užlips ant scenos ir surengs du gyvos muzikos koncertus.

Juose grupė savo gerbėjams pirmą kartą sugros naujausią singlą „4 milimetrai“. Po premjeros koncerte šią dainą visi galės išgirsti ir radijo eteryje.

Naujoji daina – ne apie meilę

Apie savo atsikūrimą pranešęs bene tituluočiausias Lietuvos Pauliaus Kilbausko ir Giedrės Kilčiauskienės tandemas grįžta naujiems laimėjimams. Nieko nelaukdami jie ne tik rengia koncertus, bet ir vieną po kitos leidžia gerbėjų lauktas naujas „Empti“ dainas. Dar visai neseniai radijo eteryje skambėjo „Don‘t miss the party“, dabar jie pristato vos prieš kelias dienas baigtą įrašinėti dainą „4 milimetrai“.

„Nauja daina man išskirtinė vien jau tuo, kad ji – ne apie meilę”, – juokauja Giedrė. – Jums įdomu, kas tie „4 milimetrai“? Tiesiog žmogui kartais tiek nedaug trūksta iki laimės, rodos, vos keturių milimetrų. Ir labai gerai, jei taip yra, juk vadinasi jis turi ko siekti”, – pranešime spaudai apie naują kūrinį pasakoja grupės vokalistė.

Giedrė prisipažino, kad įkvėpimo dainai sėmėsi iš savo gyvenimo, tačiau nenorėjo naujojo singlo lyginti su ankstesnėmis grupės dainomis, anot jos, tai būtų pernelyg subjektyvu.

„Mes kurdami negalvojome apie tai kaip ir kas turėtų būti, ką turėtų priminti, ir kam visa tai turėtų patikti“, – tvirtina muzikos išsiilgęs „Empti“ duetas.

Kuria nesumeluotą muziką

Vos per kelis mėnesius nuo „Empti” sugrįžimo pasirodęs jau antras grupės singlas, galbūt išduoda apie netrukus pasirodysiantį trečiąjį dueto albumą? Deja, atlikėjai neužbėga įvykiams už akių ir nesišvaisto pažadais: „Dar praėjo per mažai laiko, kad tiksliau ką nors būtų galima kalbėti apie albumą. Viskas dar kūrybinėje stadijoje ir sunku būtų pasakyti kada ir kaip viskas išsirutulios”, – tvirtina Paulius.

„Tačiau neneigsime, mes įrašinėjame naujas dainas – juk tam ir sugrįžome. Tiesiog iš lėto, niekur neskubėdami kuriame nesumeluotą muziką nei prieš save, nei prieš klausytoją. O žmonės tikrai nėra kvaili ir atskirs, kas tikra”, – sako Giedrė.

Šį penktadienį Kaune ir šeštadienį Vilniuje be „Empti“ dueto ant scenos dar pamatysite gyvai grojančią kviestinių muzikantų grupę. Koncertų metu skambės ne tik naujausios „Empti“ dainos „4 milimetrai“ bei „Don‘t miss the party“, bet ir didžiausi grupės hitai „Gera mylėtis“, „Muzika“, „Diskoteka“, „Saloje“, „Pabandyk“ ir kitos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *